Van oudsher nemen bomen een centrale plek in in het leven van mensen. Bomen zorgen voor herinneringen: klimbomen waar je als kind in speelde, een ontmoetingsplek voor geliefden, een fijne schaduwplek in de tuin.

Een goede vriendin van me, die een meester is in het verbinden van mensen, heeft ‘Onder een Boom’ opgericht. Onder een Boom brengt mensen samen om verhalen te kweken, nieuwe momenten te koesteren en herinneringen te laten groeien. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol. Zo kun je bij Onder een Boom een kerstboom bestellen en worden er voor iedere verkochte boom maar liefst 5 nieuwe bomen terug geplant.

Onder een Boom werkt samen met diverse partners die duurzaamheid, mens of milieu hoog in het vaandel hebben. Zo kunnen zij hun klanten nog meer voordelen bieden wanneer ze bij Onder een Boom een aanschaf doen. En ik ben gevraagd om één van die partners te zijn! Ik gebruik in mijn schilderijen garen die afkomstig zijn uit de textielindustrie. Het is afvalmateriaal wat hergebruikt wordt als garen en ik maak daar XL-borduurwerken van. Dat is mijn (kleine) bijdrage aan een duurzame wereld.

Neem een kijkje op de site van Onder een Boom en bestel nog snel een kerstboom! Hij wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *