Hoe kan het dat ik te weinig tijd heb voor iets wat ik heel graag doe?

Schilderijen maken is mijn hobby. Een uit de hand gelopen hobby weliswaar, maar het is niet hetgeen waar ik mijn boodschappen, kleding en andere kosten van betaal. Ik heb een baan van 24 uur per week in de jeugdzorg. Dan blijven er dus nog twee werkdagen over en een weekend. Nu heb ik naast mijn baan ook vier (sportende) kinderen, een hond, een huis en een tuin. Dat betekent dat er veel boodschappen gedaan moeten worden, veel gewassen, veel schoongemaakt, veel onderhoud, veel gewied, veel geschilderd, veel gewandeld en veel halen/brengen van/naar sporten. Samen met mijn man gelukkig, maar hij heeft zelf ook nog een bedrijf te runnen. Hierdoor kan het zijn dat mijn week ineens om is en dat ik dan niet geborduurd heb. Blijkbaar komt dat bij mij op de laatste plaats en gaan alle bovengenoemde taken voor. Há daar ligt voor mij een uitdaging. Ik wil daar verandering in brengen!

Het gekke is dat als ik een opdracht krijg voor een schilderij, ik dan makkelijk taken laat vallen en helemaal op ga in het maken van een nieuw werk. Blijkbaar is het dan wel mogelijk om tijd vrij te maken. Hmmm…. Dus bij deze een oproep: kom maar op met die opdrachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *