Een schilderij maken helemaal naar de wensen van de klant is een uitdaging. Deze klant wilde iets moois voor aan de muur in haar net verbouwde woonkamer als kado voor haar man. Iets wat hun gezin symboliseert en wat zij willen betekenen voor elkaar en voor hun kinderen. En dan natuurlijk ook het liefst in de kleur die past bij hun nieuwe interieur.

Het is dit schilderij geworden: vijf vogels (hun gezin bestaat uit vijf personen) op een tak. De kleuren kobalt, oudroze, antraciet en koper passen perfect in de huiskamer. Daarnaast is de tekst treffend voor waar zij voor staan: give the ones you love wings to fly, roots to come back and reasons to stay (Dalai Lama).

Het is een uniek en persoonlijk kado geworden. Om mensen op die manier blij te maken vind ik heel speciaal! Wil jij ook iemand verrassen of zoek je iets unieks voor aan jouw muur? Neem contact met me op en dan denk ik met je mee!

Eén reactie

  1. Wij zij nog steeds heel blij met ons unieke schilderij! Het herinnert ons er iedere dag aan dag aan dat we een veilig nest willen zijn voor onze kinderen, van waaruit ze de wereld kunnen ontdekken in de wetenschap dat ze altijd kunnen terugvallen op hun basis, ons gezin. Wat begon met de wens voor een persoonlijk kado, heeft Judith uitgewerkt in een waardevol familiestuk waar we iedere dag van genieten. Juut, het was een feestje om met je samen te brainstormen en het resultaat heeft al mn verwachtingen overtroffen ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *