Unieke schilderijen van Judith

Werk van Juut is ooit ontstaan toen ik mijn baan had opgezegd als maatschappelijk werkster. Ik verwachtte ons derde kind (en 3 jaar later ook onze vierde) en mijn man ging zijn bloemkwekerij uitbreiden. Een hectische tijd kun je wel zeggen. Ik wilde graag een stabiele thuisbasis creeëren voor onze kinderen. Het besluit om (tijdelijk) te stoppen met mijn werk voelde goed. Ik miste echter wel iets voor mezelf naast het verschonen van luiers, voorlezen, spelletjes, schoolrijden, zwemlessen etc. Ik ben mijn passie van vroeger weer op gaan pakken. Ik schreef me in voor een cursus materieschilderen. Hier heb ik het borduren door canvasdoek bedacht en ontwikkeld. Toen ik een aardige voorraad had, ben ik dit gaan delen op Facebook en Instagram. Twee jaar geleden is daar een website bij gekomen. En nu kan ik jullie vertellen dat ik een volgende stap heb gemaakt! Ik heb mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ik heb een heuse webshop geopend op mijn site.

Na tien jaar ben ik nu officieel eigenaar van mijn bedrijfje Werk van Juut. Zó leuk! Ik hoop in 2021 weer veel mensen blij te mogen maken met mijn werk. Stay tuned!

16 reacties

  1. Heel knap Judith. Zover zijn wij niet gekomen. Je zat toen samen met ons schildergroepje op les bij Elly.
    Wij schilderen nog wel en hebben het naar ons zin. Ik wens je heel veel succes en hoop dat je veel mensen weer blij kunt maken. We wensen je alle goeds voor het nieuwe jaar. Liefs Ruud en Maria.

    1. Dank voor jullie lieve berichtje. Ik had toen ook niet kunnen bedenken dat het uit zou groeien tot een bedrijfje. Maar het gaat erom dat je dingen doet die je plezier geven en daarin verschillen we niet! Jullie ook een mooi 2021! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *