Toen een vriendin 1 jaar geleden vroeg wat ik wilde bereiken met Werk van Juut zei ik dat ik, naast zo veel mogelijk mensen blij maken met mijn schilderijen, het zo tof zou vinden als ik in een tijdschrift zou staan met mijn werk. En nu is het zover!

Maandblad Flow heeft een superleuke rubriek “Wat ben jij aan het doen?” waarin drie mensen vertellen over hun (uit de hand gelopen) hobby. Nu ben ik één van die drie. Hier ging een interview en een fotosessie aan vooraf. De laatste keer dat ik zo in de make-up werd gezet was op mijn trouwdag 20 jaar geleden! Ik voelde me een beetje ongemakkelijk door alle aandacht, maar ik vond het ook wel belangrijk om goed voor de dag te komen. De Flow heeft behoorlijk wat lezers!

Ik ben enorm blij en trots op het resultaat. Ik had niet verwacht dat mijn droom zo snel werkelijkheid zou worden. Benieuwd? Snel naar de winkel en haal Flow nr. 3 in huis!

4 reacties

 1. Beste Judith,

  Is er ook n mogelijk om zelf thuis aan de slag te gaan, met n borduurpakket wat jij dan samenstelt?
  Ik las t artikel in de flow en dacht, o dat zou ik ook wel willen, alleen om zelf mee bezig te zijn, in deze tijd v veel binnen zitten,

  Hgr.
  Elly de Ligt

  1. Beste Elly,

   Ik vind het leuk te lezen dat het artikel in de Flow je geïnspireerd heeft om zelf creatief aan de slag te gaan.
   Ik stel helaas geen borduurpakketten samen. Ik zoek zelf naar mooie borduurpatronen op Pinterest. Misschien zou je dat ook kunnen proberen?
   Succes!

   groet, Judith

 2. Hoi Judith, i.v.m de corona crisis een Flow gekocht om te relaxen. Wat leuk, kom ik jouw stuk erin tegen. Heerlijk als je zo creatief bezig kunt zijn. Meteen op je site gekeken en zag er leuke creaties. Misschien zijn patronen van filet haakwerk ook leuk om te gebruiken. Ik woon in ‘s-Gravenzande en vind het ook fijn om creatief bezig te zijn. Zomaar een positieve reactie in deze rare tijd. Succes met je XL borduurwerken, geniet ervan. Groetjes Wilma

  1. Beste Wilma,

   Bedankt voor je lieve reactie! Grappig om elkaar zo via de Flow te spreken terwijl we niet ver van elkaar wonen.
   Ik heb nooit gehoord van filet haken, maar dat is inderdaad een goede tip! Dank daarvoor. Creativiteit geeft in ieder geval mogelijkheden om deze bizarre tijd door te komen.
   Fijne zondag!

   groet, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *